Preporučujemo

Linkovi
Prikaz # 
1   Link   Opština Topola
Zvaničan sajt Opštine Topola
2   Link   JKSP TOPOLA
Javno komunalno stambeno preduzeće Opštine Topola
3   Link   Podrška sprovodjenju Nacinalne strategije razvoja turizma
Turizam je identifikovan kao potencijalni pokretač ekonomskog rasta, kao što je navedeno u Strategiji turizma Republike Srbije iz 2006. godine. Međunarodno tržište još ne vidi Srbiju kao jednu od značajnih turističkih destinacija, iako ima potencijal da osvoji mnogo veći udeo na tržištu među međunarodnim i domaćim turistima. U tom kontekstu, formulisan je projekat Podrška sprovođenju Nacionalne strategije razvoja turizma, koji finansira Evropska unija, čiji je krajnji cilj da utiče na povećanje doprinosa sektora turizma nacionalnoj privredi Srbije.
4   Link   Podrum vina Aleksandrović
Porodica Aleksandrović se više od sto godina bavi vinogradarstvom i vinarstvom. Pradeda Miloš Aleksandrović je bio jedan od osnivača Vinčanske vinogradarske zadruge 1903.godine.

Više detalja na sajtu Podruma vina Aleksandrović
5   Link   Kulturni centar Topola
Svojom delatnošću Kulturni centar Topola doprinosi dinamičnom razvoju Topole kao opštine sa istorijskim, kulturnim i turističkim potencijalima.
6   Link   Op Top
OP TOP radio, 92,7Mhz
Topola
7   Link   Oplenačka berba
Oficijalni sajt Oplenačke berbe, Opštine Topola
8   Link   Hotel Oplenac
Hotel Oplenac, Topola
9   Link   Restoran Jezero
Restoran Jezero, Topola
10   Link   Etno restoran Vožd
Etno restoran Vožd, Topola
11   Link   Restoran Stara Varoš
Restoran Stara Varoš, Topola
12   Link   Restoran Stari Trem
Restoran Stari Trem, Topola
13   Link   RC Baikal Topola
14   Link   TRI-O Apartmani
Apartmani raspolažu sa 11 smeštajnih jedinica, što čini kvalitetnu ponudu smeštaja za 38 osoba. U apartmanima su Vam na raspolaganju klima uređaj, mini bar, telefon, kablovska televizija, moderno opremljena kuhinja. Za Vas smo, u svakom apartmanu, obezbedili dovoljno jak bežični internet da bi ste nesmetano ostvarili vezu sa celim svetom, iako se nalazite u maloj oazi mira i spokoja. Sa lepim vremenom možete uživati na našim prostranim terasama i odmarati vase oči na zelenilu koje okruzuje ovaj nas kompleks.
15   Link   Србија. Моја земља. Моје путовање.
„Srbija. Moja zemlja. Moje putovanje“ je kampanja Turističke organizacije Srbije koja ima za cilj da motiviše ljude u Srbiji da istražuju svoju zemlju, da putuju po njoj i da je još bolje upoznaju.

Kampanja je počela 3. juna koncertom u studentskom gradu za 4.000 studenata, kada je TOS poručio studentima da za početak posete jedni druge. Promovisani su najznačajniji festivali u Srbiji, a nastupali su DJ Yeah Left, bend Eyot,Bajaga i instruktori i Dejan Petrović. Svim studentima su podeljene majice sa sloganom kampanje.
16   Link   Konvertor teksta
Konvertor teksta iz ćirilie u latinicu i obratno
17   Link   Ukus M.U.T.R
Mesarasko ugostiteljska trgovinska radnja "Ukus" počela je da se bavi ugostiteljskim uslugama od 1994 godine i ovim poslom namerava da se bavi i u budućnosti.
Jezik